Jyväskylä
Jyväskylän ryhmäohjelma on toteutettu Markku Ropposen dekkarin pohjalta. Dekkariseikkailu aloitetaan ravintolasta, jossa Ropposen kirjoista tuttu yksityisetsivä Otto Kuhala käy keskusteluja tapahtuneisiin rikoksiin liittyen.
Jyväskylässä seikkaillaan ydinkeskustassa, yritysten porttikongeissa tai hämärillä teatterikujilla. Sieltä myös Kuhalan avukseen pestaamat seikkailijat löytävät haastateltavansa ja saavat vihjeitä joiden avulla pyrkivät selvittämään tapahtuneet rikokset.
Kuhala-menu
Alkuun:
VIHREÄ SALAATTI (M, G)
Romainesalaattia, lehtikaalia, punamangoldia, Pico de Galloa, karamellisoitua päärynää, paahdettua kurpitsaaja siemennäkkäriä
Pääruokavaihtoehdot:
1. YLIKYPSÄÄ KASSLERIA(L, G)
Prässättyä perunaa, paahdettua kurpitsaa, broccolinia ja omenaglazea
2. BROILERIA JA KURPITSAA(L)
Kurpitsarisottoa, karamellisoitua salottisipulia, broccolinia ja punajuurikreemiä
3. JALON KASVISPYÖRYKÄT(M, G, V)
Punajuuririsottoa, friteerattua maa-artisokkaa, marinoitua fenkolia ja broccolinia
Jälkiruoka:
KAHVI JA PIENI MAKEA
Vaihtuva makea suupala sekä Paahtimo Papun kahvia tai TakeT:n teetä.